Log in
X

Company Name

Health and Safety Kosova - HSK

Phone Number

044-168-026

Company Place

Prishtinë

Asistent/e Administrativ/e

Asistent/e Administrativ/e

Information

Publish Date

05.11.2018

End Date

19.11.2018

Categories

| Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shpallja e konkursit

HSK ben vleresimin e riskut ne vendin e punes

Kompania per Siguri dhe Shendet ne Pune - HSK (Health and Safety Kosova) kerkon te punesoje:

Titulli I vendit te punes: Asistent/e Administrativ/e ne Prishtine

  • Te ofroje mbeshtetje te ndryshme administrative dhe teknike te punes ne zyre
  • Te ruaj dhe mirembaje dokumentet e ndryshme
  • Pranimi, kontrollimi I dokumenteve
  • Kryen detyra shtes sipas nevojave te kompanise

Shkollimi I kerkuar:

  • Kerkohet shkollim I larte
  • Se paku bachelor (3 vjet), preferohet dega e Gjuhes Shqipe, Juridik si dhe e sigurise dhe shendetit ne pune
  • Perparesi kane kanditatet te cilet dijne gjuhen angleze
  • E domosdoshme eshte shkathtesia kompjuterike (word, excel,power point)
  • Aftesi per te punuar me vet-iniciative ne kuader te planeve dhe procedurave te kerkuara
  • Shkathtesi te mira komunikimi

CV tuaja mund ti dergoni ne emailin : info@hsk-ks.com

Kontakti: 044-168-026

Expired

Share

Advertising