Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

Agjent Tregtare

Agjent Tregtare

Information

Publish Date

02.11.2018

End Date

16.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Koral Dairy Sh.P.K Fushe Kosove, Miradi e ulet, është kompani që merrët me prodhimin e produkteve te qumeshtit . Vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg.

Në harmoni me politikat e veta,kompania Koral Dairy sh.p.k shpall

Konkurs publik për Agjent Tregtare.

Kushtet e nevojshme:

  • Aftesi te mira komunikimi,patent shoferi (kategoria B) pervoje pune (minimum 3 vite)

Konkursi është i hapur deri më 12 Nentore 2018, në orën 17.

Fletë motivimi dhe CV-ja duhet të dërgohet në e-mail adresën: sales@koraldairy.com

Ose te paraqiten ne zyrat e kompanise ne Miradin e Ulet, Fushe Kosove.

Telefoni : 045 498 505
Orari I punes 08:00-16:00

Vetëm kandidatët nga lista e ngushtë do të kontaktohen!

Expired

Share

Advertising