Log in
X

Company Name

GENESIS SHPK

Phone Number

+38349945329

Company Place

Prishtinë

SHITËS AMBULANT - AGJENT/Ë për KAFE dhe pije

SHITËS AMBULANT - AGJENT/Ë për KAFE dhe pije

Information

Publish Date

02.11.2018

End Date

16.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA GENESIS SHPK, DISTRIBUTORI I AMA CAFFE NE KOSOVE, SHPALL KONKURS PUNE PER AGJENT TE KAFES KOKERR. 

SHITËS AMBULANT - AGJENT/Ë për KAFE dhe pije 

Detyrat:

 • Promovimin, organizimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë; 
 • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri; 
 • Vizita të përditshme te klientët dhe kerkesat e tyre në regjionin e caktuar
 • Mbajtjen e kontakteve të vazhdueshme me klient;
 • Kontrollimin e afateve të produkteve dhe stoqeve; 
 • Raportimin te mbikqyrësi për ndryshimet në treg si dhe lëvizjes së konkurrencës.
 • Vezhgimin e tregut dhe tendencat e tij.

Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme , (ka perparsi kush ka perfundu studimet )
 • Patent shoferi i obliguar (Kategoria B dhe BC) 
 • Të ketë njohuri baz për produktet ushqimore, pije, qumeshtin, ujin etj.
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese (njohurit e gjuhve japin perparsi)

Tjera:

Aplikimi per ket pozit mund te behet vetem duke derguar CV tek adressa : aboqaj@genesistrade-ks.com Ne rast intersimit pas vezhgimit te profilit ne CV kompanija dot komunikoj per nje takim tek selija e kompanis . 

Tek CV duhet te jen te gjitha informatat e aplikusit.

Kontakt: +38349945329   08:00 -16:00

Expired

Share

Advertising