Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

038 22 43 88

Company Place

Prishtinë

Promotere (20)

Promotere (20)

Information

Publish Date

02.11.2018

End Date

16.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

PI Communication kërkon 20 Promotere.

  • Promoteret do të punojnë 4 orë në ne ditë, 3-5 ditë në javë.
  • Aktivitetet do të mbahen në Prishtinë dhe qytet tjera në Markete dhe Bare
  • Kohëzgjatje 2 muaj(Nëntor, Dhjetor), me mundësi vazhdimi për 1 vit tjetër.

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotorafi në promotion@pirelations , ose mund te shkruani edhe në facebook (Pi Communications)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook