Log in
X

Company Name

ELTECO

Phone Number

Company Place

Prizren

Financiere, Asistente Administrative, Menaxher i shitjes, Dizajner grafik, Web developer, Recepsioniste, Depoist, Shofer (me kategori C)

Financiere, Asistente Administrative, Menaxher i shitjes, Dizajner grafik, Web developer, Recepsioniste, Depoist, Shofer (me kategori C)

Information

Publish Date

02.11.2018

End Date

15.11.2018

Categories

| Financa | Administratë | Menaxher | Shitje | IT & Dizajn | Programer | Recepsionistë | Vozitës

Job Places

Prizren

Job Description

KONKURS

Konkurs për punësim në pikën e re të “ELTECO GROUP” në Prizren

Për plotësimin e këtyre pozitave të punës:

  • Financiere
  • Asistente administrative
  • Menaxher i shitjes
  • Dizajner grafik
  • Web developer
  • Recepsioniste
  • Depoist
  • Shofer (me kategori C)

Elteco Group ofron :

Ambient miqësor dhe modern në punë
Zhvillim dhe trajnim brenda kompanisë
Kushte dhe pagë konkurente

CV’në tuaj dërgoni në e-mail adresën : hr@beghler.com

Konkursi është I hapur deri më date 15.11.2018

“ELTECO GROUP”

Expired

Share

Advertising