Log in
X

Company Name

Impex-Life sh.p.k

Phone Number

049/966-945

Company Place

Prishtinë

AMBULANTIV (2)

AMBULANTIV (2)

Information

Publish Date

01.11.2018

End Date

10.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

OFER PER PUNE

Data:10.11.2018

Biznesi Impex-Life sh.p.k, në kuader të zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon të shtoje stafin me punonjes për Shitje në teren për rajone të ndryshme të territorit te Kosoves.

POZICIONET E PUNES:

AMBULANTIV: 2 pozita

Kandidatet duhet ti plotesojne kushtet si me poshte:

  • Të kenë të perfunduar së paku shkollen e Mesme
  • Të kenë eksperience të punes se lartecekur së paku 2 vite
  • Të posedoj PatentShoferin e kategoris B
  • Të jenë komunikativ dhe me orar fleksibil

Të interesuarit të dergojne CV pran zyrave ton në në adresen: Tahir Zajmi nr.130 (Te zyrat e Tjerrtores, te depot Kosova-Tezit afer Gardedin ose ne email: info@impex-life.al

Telefon: 049/966-945

Afati 10 dite nga dita shpalljes.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook