Log in
X

Company Name

HRP KOSOVA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

PRAKTIKANT/E PËRMBARUES/E(2)

PRAKTIKANT/E PËRMBARUES/E(2)

Information

Publish Date

01.11.2018

End Date

12.11.2018

Categories

Jurista

Job Places

Prishtinë

Job Description

 REPUBLIKA E KOSOVES

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient Zyre Permbarimore, per rekrutimin e stafit për pozitën: 

PRAKTIKANT/E PËRMBARUES/E (2 Pozita) 

Vendi i punes: Prishtine.

Kualifikimet e kërkuara: PRAKTIKANT/E PËRMBARUES/E

  • Të ketë të përfunduar fakultetin juridik (Jurist i/e diplomuar);
  • Të ketë integritet personal;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
  • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
  • Të jetë fleksibil/e
  • Njohuri në Microsoft Office (word, excel);
  • Të mos jetë nën hetime.

Puna praktike do të jetë 6 muaj, nese I/E përzgjedhuri/a tregon sukses gjatë periudhes së praktikes do të i ofrohet mundesi punesimi.

Orari i punes: 08:00 - 12:00 ose 13:00-16:30 e Hënë e Premte.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co

(Ju lutemi te cekeni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 12.11.2018 deri ne ora 16:00.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook