Log in
X

Company Name

K.S. Besa Security Sh.p.k.

Phone Number

049 / 764-544

Company Place

Prishtinë

Roje Fizike për regjionin e Prishtines, Operatorë të Licencuar të Qendrës së Kontrollit (4)

Roje Fizike për regjionin e Prishtines, Operatorë të Licencuar të Qendrës së Kontrollit (4)

Information

Publish Date

31.10.2018

End Date

15.11.2018

Categories

Sigurim Fizik | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” shpallë:

KONKURS

Për këto vende të punës:

  1. Roje Fizike për regjionin e Prishtines
  2. Operatorë të Licencuar të Qendrës së Kontrollit – 4 punëtorë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

-  Dëshminë e kualifikimit shkollor

-  Kopja e letërnjoftimit

-  Dëshmi mbi trajnimet e kryera

-  Fletë-aplikacioni (Plotësohet tek Recepcioni në Besa Security)

Data e fundit për aplikim është 15 Nentor, 2018, ora 16:30!

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Jusuf Gërvalla nr.64)Telefoni kontaktues: 049/ 764 544 ose përmes E-mail: info@besasecurity.com

E KE BESËN!

Expired

Share

Advertising