Log in
X

Company Name

NIC Invest

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e të shitjes

Menaxher/e të shitjes

Information

Publish Date

31.10.2018

End Date

14.11.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

NIC Invest, është kompani me traditë dhe profesionalizëm që kryen shitje të produkteve si: dyer të brendshme, dyer te blinduara, pllaka qeramike per ambiente të ndryshme, parket, laminat etj, të gjitha këto janë nga prodhues të njohu botëror. Ne jemi duke u rritur dhe po kërkojmë.

Menaxher/e të shitjes

Detyra dhe përgjegjësi:

-  Mirëpret klientët duke i përshendetur dhe ofruar asistencë.

-  Drejton klientët duke i shoqëruar ata tek produktet e kompanisë duke i dhënë sugjerimet përkatëse dhe duke i bërë zgjedhjen e duhur.

-  Ju ndihmon klientëve me informacion mbi anën teknike të produkteve

-  Kujdeset për shërbimin ndaj konsumatorëve dhe porosive të pranuara,

-  Komunikon me palët, e bënë shitjen, i ofron informata të këkuara,   

-  Organizon ambijentin e shitjes në sallon dhe jashtë tij.

-  Është përgjegjës për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në sallon dhe jashtë tij.

-  Ndërton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta.

-  Inicion plane veprimi për krijim alternativash te reja për shitjen e produkteve te kompanise.

-  Mban të dhëna të sakta për çmimet dhe aktivitetin e realizuar si dhe raporton në mënyrë periodike tek udhëheqësi i/e tij.

-  Kryen detyra tjera lidhur me kërkesat që bëhen nga menaxhmenti i kompanisë.

Kërkesat per kandidatet:                                                   

-   I përgjegjëshem dhe i gatshem për llogaridhenje.

-   Diplome universitare ne deget e Fakultetit Ekonomik (Marketing, Menaxhim Biznesi etj) – e preferueshme.

-   I gatshëm për punë nën presion dhe llojllojshmeri të detyrave punuese.

-   I sjellshem dhe respektues ndaj të tjerve.

-   Minimumi 3 vjet eksperience e meparshme pune ne pozicitë të ngjashme.

-   Njohës i mirë i gjuhës shqipe dhe angleze ne shkrim dhe lexim.

-   Njohës i mirë i programeve MS Office.

-   Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese.

-   Të ketë vetëiniciativë dhe të jetë kreativ.

-   I gatshëm për të marr përgjegjësi të reja në dobi të kompanisë dhe të avancimit të Tij personal.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e-mail: info@nic-invest.net

Expired

Share

Advertising