Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Ekspert per zhvillimin e kurrikulave dhe paketave mesimore

Ekspert per zhvillimin e kurrikulave dhe paketave mesimore

Information

Publish Date

31.10.2018

End Date

14.11.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook