Log in
X

Company Name

Zhaki Advertising

Phone Number

049 726 726

Company Place

Prishtinë

Dizajner/e, Operator Shtypi/CNC, Montues i foljeve PVC/Tapetave, Montues i Reklamave

Dizajner/e, Operator Shtypi/CNC, Montues i foljeve PVC/Tapetave, Montues i Reklamave

Information

Publish Date

30.10.2018

End Date

12.11.2018

Categories

| IT & Dizajn | Monter | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Zhaki Advertising" shpall konkurs për:

Dizajner/e

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë pune si dizajner/e se paku 3 vite
- Të njohë mirë programet bazike, CorelDRAW, Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, etj.
- Të ketë njohuri të pergjithshme në fushën e marketingut: Identity design, Branding products,  Package design, etj
- Të jetë komunikativ/e dhe të ketë vetë iniciativë

Operator Shtypi/CNC

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë pune ne Shtyp/CNC se paku 3 vite
- Të ketë aftësi të shkelqyera komunikative me klientët
- Të jetë komunikativ dhe të ketë vetë iniciativë

Montues i foljeve PVC/Tapetave

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë disa vjeqare në montimin e foljeve/tapetave te ndryshme
- Të ketë njohuri të përgjithshme të materialeve,
- Të ketë aftësi të shkelqyera komunikative me klientët
- Të jetë energjik dhe të ketë vetë iniciativë

Montues i Reklamave

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë disa vjeqare në montimin e reklamave, banereve, konstruksioneve, etj  
- Të ketë aftësi të shkelqyera komunikative me klientët
- Të jetë energjik dhe të ketë vetë iniciativë

CV-të tuaja mund ti dërgoni në: jobs@zhakiadvertising.com

Ju lutem që për informata të mëtutjeshme të kontaktoni në numrin: 049 726 726.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook