Log in
X

Company Name

Këshilli Prokurorial i Kosovës

Phone Number

+381/38/200 18 848

Company Place

Prishtinë

Zyrtar per Buxhet dhe Financa

Zyrtar per Buxhet dhe Financa

Information

Publish Date

30.10.2018

End Date

12.11.2018

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising