Log in
X

Company Name

Creative Communication

Phone Number

+38344292300

Company Place

Prishtinë

Punëtor/e (6)

Punëtor/e (6)

Information

Publish Date

29.10.2018

End Date

12.11.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Creative Communication me zyre në Prishtinë, adresa : Rruga B, përballë Maxit 24h kërkonë gjashtë (6) Punëtorë/e. Orari i punes 10-18h . Vikendi i lire. Me mundesi pas gjashtë muajve si i suksesshem të transferohet në CH.

KUSHTET:

  • Kandidati duhet ta njehë gjuhen gjermane , e domosdoeshme
  • Duhete të jetë komunikativ
  • Duhet të jete i/e moshes 18-35
  • Te jetë i gatshem për punë ekipore,sfida dhe njohuri të reja

Kompania tregonë, perpikshmeri në pagë dhe kontratë pune.

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT

Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në email

Adresen: driloni.-@live.com

Tel. +38344292300

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook