Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Supervizor (2)

Supervizor (2)

Information

Publish Date

29.10.2018

End Date

12.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pi Communications kërkon Supervizor për punë 2 mujore, me mundësi vazhdimi për 1 vit tjetër
Kandidati duhet të ketë veturë dhe të posedojë patentë shofer
Orari i punës 4 orë në ditë, 4 ditë në javë, aktivitet mbahen në të gjithë Kosovën.

Të interesuarit të dërgojnë CV në promotion@pirelations.com , ose mund te kontaktoni në numrin e telefonit 049702555, ose 044100325.

Expired

Share

Advertising