Log in
X

Company Name

Stop Shop SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shites ne arke, Merchendaiseing

Shites ne arke, Merchendaiseing

Information

Publish Date

30.10.2018

End Date

12.11.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Stop shop Shpk Prishtine Lagjja Santea bulevardi Bill Clinton

Kerkohet: Shites ne arke dhe Merchendaiseing

Detyrat kryesore:

 • Të mirëpret klientët dhe të ju ofrojë asistencë
 • Te realizoj me perpikemire punet rreth arkes fiskale dhe te marre pergjegjesi per parate ne arke dhe sherbimin e klienteve
 • Te merret me merchandaising, palimin, pozicionimin e mallit dhe rregullimin e qmimeve te artikujve
 • Te percjell artikujt me perpikmeri ne sektorin te cilin do e kete si pergjegjesi
 • Të kujdeset për mallin nga koha e arritjes në dyqan dhe pranimi i tij nga furnitoret
 • Të krijojë atmosferë të përshtatshme pune dhe marrëdhënie të mira me kolegë.
 • Te mirembaj ambientin e punes duke i plotsuar standardet e pastertise dhe higjienes.

Kualifikimet:

 • Të ketë eksperiencë pune në shitje dhe te njeh punen baze me arken fiskale
 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme (preferohet niveli universitar)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;
 • Njohuri rreth përdorimit të kompjuterit dhe të paketës Microsoft Office.

Të gjithë të interesuarit/at mund të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me një fotografi në: edit115@yahoo.com

Expired

Share

Advertising