Log in
X

Company Name

Presidenca LTD

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjente te Marketingut (2)

Agjente te Marketingut (2)

Information

Publish Date

26.10.2018

End Date

10.11.2018

Categories

| Marketing

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Presidenca LTD kerkon te punesoj 2 Agjente te Marketingut!

  • Te kene aftesi te mira komunikimi me klientin...
  • Te njohin fushen e marketingut dhe PR-in

CV-në mund ti dergoni ne inbox ne faqen zyrtare ne FB te Presidenca LTD

Linku https://www.facebook.com/presidencaLTD1/  ose ne +38349846684

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook