Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

NDIHMESE KUZHINJERE

NDIHMESE KUZHINJERE

Information

Publish Date

26.10.2018

End Date

09.11.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita : NDIHMESE KUZHINJERE (1)

Nga konkuruesit kerkohet :

  • Të kenë eksperience dhe aftesi te shkelqyera ne gastronomi (hotele, restorante)
  • Gatishmëri për punë me ndërrime
  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Te jete bashkepunuese me bashkepuntoret e saj.

Te gjithe te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer te telefonit 038-600-223 dhe te dergojne CV në e-mail info@hotelinternationalprishtina.com

Expired

Share

Advertising