Log in
X

Company Name

N.T. BABITA

Phone Number

044/221076 : 049221076

Company Place

Fushë Kosovë

Teknik/e (administratore) kontabiliteti, Agjent shitje-Ambulantiv (2)

Teknik/e (administratore) kontabiliteti, Agjent shitje-Ambulantiv (2)

Information

Publish Date

25.10.2018

End Date

08.11.2018

Categories

Kontabilitet | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

N. T. Babita shpall konkurs per keto pozita ne Fushë Kosovë:

Nje (1) Teknik/e (administratore) kontabiliteti

Detyrat kryesore:

 • Mbarvajtja e shitjeve ditore, javore, mujore dhe vjetore ne programin e kotabilitetit
 • Analizon shitjen e produkteve ne baza ditore, javore, mujore dhe vjetore
 • Realizon të gjitha komunikimet me shitesit ambulantiv dhe ne shitore
 • Raporton në baza ditore;
 • Te jet ne gjendje per te maksimalizuar produktivitetin dhe efikasitetin;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave te Departamentit te shitjes.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete te kryer shkollimin e larte drejtimi ekonomik
 • Te kete minimalisht 1 (një) vit pervoj pune,
 • Aftesi te mira ne komunikim,

 

Dy (2) Agjent shitje-Ambulantiv

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencen;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Raporton në baza ditore;
 • Te jet ne gjendje per te maksimalizuar produktivitetin dhe efikasitetin;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave te Departamentit te shitjes.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete te kryer shkollen e mesme;
 • Patent shofer kategoria B;
 • Te kete minimalisht 1 (një) vit pervoj pune ne profilin e vegla pune;
 • Aftesi te mira ne komunikim,shitje dhe negocim;
 • Te jete i gatshem te punoj ne presion dhe me orar fleksibil;

CV –të tuaja ti dergoni ne adresen: babitatools@gmail.com

Tel.044 640 620 / 044 221 076

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook