Log in
X

Company Name

OJQ PEN

Company Place

Prishtinë

Thirrje për Konsulent/e

Thirrje për Konsulent/e

Information

Publish Date

24.10.2018

End Date

31.10.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Thirrje për konsulent/e

 
Në kuadër të projektit "Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan" shpallim të hapur thirrjen për konsulent/e.
 
Ky projekt implementohet nga CARE International në partneritet me Rrjetin e Edukatorëve Bashkëmoshatarë (PEN) dhe mbështetet nga Agjencioni Austriak për Bashkëpunim (ADA) dhe OAK Foundation.
 
Për më shumë informata klikoni linkun e mëposhtëm:

Expired

Share

Advertising