Log in
X

Company Name

PE-VLA-KU Sh.p.k .

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinierit/ë Gjeodet

Inxhinierit/ë Gjeodet

Information

Publish Date

05.11.2018

End Date

10.11.2018

Categories

| Ndërtimtari | Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Prishtinë me, 20.10.2018

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni      Inxhinier/e ndertimi
Tipi i punës                                     Kohë e plotë
Eksperiencë                                   ---
Kërkohet foto                                  Jo
Letër interesi                                            Jo
Rroga mujore                                   ---
Data e përfundimit                         10-11-2018
Data e fillimit të punës                   ---

PERSHKRIMI

Shoqëria “PE-VLA-KU” Sh.P.K është ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha në fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua në vitin 2005 dhe gjatë këtyre 13 viteve stafi profesional i “PE-VLA-KU” Sh.P.K, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku po zbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim përkushtimin, aftësitë dhe përvojën tonë.

Ne jemi duke kërkuar kandidat për pozicionin e Inxhinierit/ës Gjeodet për projektet tona në Kosovë.

PERSHKRIMI I POZICIONIT

Qëllimi i përgjithshëm i këtij pozicioni është realizimi i detyrave për zbatimin e projektit, azhornime dhe rilevimeve topografike speciale që kërkojne mjete dhe organizim te vecantë, punime topogjeodezike në objekte inxhinierike, punime speciale gjeodezike; rrjeta mbështetese dhe qëndrueshmeri terrenesh, si dhe përpunime volumesh.

KUALIFIKIMET

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë dega Gjeodezi.
  • Të ketë minimumi 3 vjet experience pune ne zbatim te objekteve infrastrukturore.
  • Të njohe dhe te punoje programet Gjeodezike,AutoCad, Civil 3D, Microsoft Office.
  • Të ketë punuar me Instrumentat Gjeodezik, Total Station dhe GPS.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
  • Të jetë i komunikueshëm, të ketë aftësi të mira drejtuese, teknike.
  • Të jetë i aftë të menaxhojë disa procese njëkohësisht.
  • Te zotërojë patentë të klasit B.

SHENIME

Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në adresen pevlaku.ks@gmail.com

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising