Log in
X

Company Name

PE-VLA-KU Sh.p.k .

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Financier/e

Financier/e

Information

Publish Date

05.11.2018

End Date

10.11.2018

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Prishtinë me, 20.10.2018

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni   Financier/e
Tipi i punës         Kohë e plotë
Eksperiencë       ---
Kërkohet foto   Jo
Letër interesi     Jo
Rroga mujore---
Data e përfundimit          10-11-2018
Data e fillimit të punës   ---

PERSHKRIMI

Shoqëria “PE-VLA-KU” Sh.P. Kështë ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha ne fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua në vitin 2005 dhe gjatë këtyre 13 viteve stafi profesional i “PE-VLA-KU” Sh.P.K, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku pozbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim përkushtimin, aftësitë dhe përvojën tonë.

Ne jemi duke kërkuar kandidat për pozicionin eFinancier/e për projektet tona në Kosovë.

PERSHKRIMI I POZICIONIT

Qëllimi i përgjithshëm i këtij pozicioni është të mirëmbajë dhe zhvillojë njohuritë kontabël në veprimtaritë ekonomike të shoqërisë.

KUALIFIKIMET

  • Të ketë përfunduar fakultetin Ekonomik drejtimi Banka Financa,Master përparësi
  • Të ketë minimumi 2 vjet përvojë pune profesionale.
  • Të njohë dhe të punojë programet e Microsoft Office.
  • Të jetë i/e aftë në hedhjen e veprimeve financiare në programin kompjuterik të kontabilitetit.
  • Harton pasqyrat financiare periodike sipas kërkesave.
  • Të jetë i/e komunikueshëm, dhe i/e gatshëm për punë në grup.
  • Të jetë i/e aftë të menaxhojë disa procese njëkohësisht,
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, dhe
  • Të kryej detyra të tjera që nevojiten dhe kërkohen nga eprori.

SHENIME

Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në adresen pevlaku.ks@gmail.com

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook