Log in
X

Company Name

Geo&Land SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Programer (10)

Programer (10)

Information

Publish Date

16.10.2018

End Date

16.11.2018

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania:“Geo&Land” SH.P.K
Pozita: Programer(10)
Vendi: Prishtinë

Përgjegjësitë:

  • Dizajnimi dhe programimi i web aplikacioneve.
  • Performon proceset e zhvillimit te aplikacionit përfshire mbledhjen dhe analizën e kërkesave, dizajnimin e sistemit, zhvillimin, dokumentimin, testimin dhe integrimin.
  • Mbështete implementim e projekteve sipas dinamikes se parapare me planin e punës.
  • Krijimi i relacioneve te mira me klientët. Analiza dhe dokumentimi i proceseve biznesore te klientëve.

Kualifikimi:

  • Preferohet te ketë të përfunduar shkollimin e larte.
  • Njohuri në zhvillimin e web aplikacioneve dhe webshërbimeve në JAVA Teknologji (Spring, ORM, Hibernate, Eclipse, Webtoolkits, Maven, Gradle, NodeJs).
  • Njohuri me baza të dhënave relacionale, SQL dhe ORM.
  • Njohuri ne përdorimin e JavaScript, JQuery, AJAX, Angular, Bootstrap.
  • Aftësi për te punuar ne grupe/ekipe dhe nen presion.
  • Aftësi te mira komunikimi dhe njohje te mire ne te shkruar dhe folur te gjuhës angleze.

Afati i konkursit do te mbetet i hapur nga 16.10.2018 deri me 15.11.2018

Inkurajohen te gjithë kandidatet qe kanë interesim qoftë për Back-End apo Front-End të na dërgojnë një CV dhe letër motivuese ne: konkursi@geoland-kosova.com

Vetëm kandidatet epërzgjedhur do të kontaktohen për fazën e testimit dhe intervistimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook