Log in
X

Company Name

STROM & GAS

Phone Number

+383(0)44 40 30 40

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të thirrjës për Call Center Gjermanofolës

Agjent/e të thirrjës për Call Center Gjermanofolës

Information

Publish Date

11.10.2018

End Date

25.10.2018

Categories

| Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

STROM & GAS shpall konkurs:

Kërkojm Agjent/e të thirrjës për Call Center Gjermanofolës

Pagë bazë 350 Euro Bruto, si dhe provizion për GJDO kontrat të suksesshme :

  • prej 1 deri 44 kontrata = 20 Euro
  • prej 45 deri 74 kontrata= 30 Euro
  • prej 75 e tutje = 40 Euro
  • + bonuse ditore dhe mujore.

Trajnime pa kosto per ju;

Kontrata të rregullta pune sipas Ligjit të Punës;

Ambient komod për pune;

Orar i përshtatshëm si dhe gjysmëorar pune.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Rrjedhshmëria në gjuhën Gjermane është e domosdoshme;
  • Aftësi të mira komunikuese, kordinuese dhe bashkëpunuese;
  • Të jetë person energjik, ambicioz dhe i/e orientuar drejt rezultatit;
  • Eksperiencë të mëparshme në Call Center përbën avantazh.

Orari i punës është:

E hënë - e premte / 09:00 - 16:30
E shtunë / 09:00 - 12:30

Aplikoni tani Online në: Viber/whatsapp +383(0)44 40 30 40 ose; na shkruani në emboomarketing@gmail.com.

Expired

Share

Advertising