Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

DEPOIST

DEPOIST

Information

Publish Date

10.10.2018

End Date

22.10.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Ekipi jonë ka nevojë për një DEPOIST – në Prizren (Korishë)

 Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes dhe një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës. 

Detyrat

 • Pranimi dhe dorëzimi i porosive dhe transfereve
 • Dërgesa e porosive në filiale
 • Administrata (Organizimi i transfereve dhe flet ngarkesave)
 • Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë)

Profili juaj

 • Ju jeni i saktë dhe tip dinamik
 • Dëshironi të zhvilloheni
 • Keni dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni
 • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv për koleget e ri
 • Vend pune modern dhe të sigurt
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Një pozicion vetë-përgjegjës
 • Zhvillim profesional të karieres tuaj

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Depoist

Ose direkt ne depon tone, e cila gjendet ne magjistralen Prizren – Prishtinë kilometrin e 8t, (përball Motel Piknik)

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/?faqe=19

Data e fundit për aplikim: 22.10.2018

Expired

Share

Advertising