Log in
X

Company Name

Gentipharm

Phone Number

Company Place

Drenas

Përfaqësues Mjekësor, Agjent i Shitjes

Përfaqësues Mjekësor, Agjent i Shitjes

Information

Publish Date

10.10.2018

End Date

24.10.2018

Categories

| Mjekësi | Shitje

Job Places

Drenas

Job Description

KONKURS

Fabrika e barnave Gentipharm hapë konkurs për këto vende të lira pune:

1. Përfaqësues Mjekësor për regjionet: Prizren, Prishtinë, Pejë dhe Gjakovë, Gjilan dhe Ferizaj, Mitrovicë dhe Vushtrri

2. Agjent i Shitjes

Kriteret:

  • Të kenë mbaruar arsimin e lartë në degët: farmaci, kimi, biologji, infermieri, ekonomi.
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë.
  • Të kenë aftësi organizative, të punojnë në grup dhe të menaxhojnë punën nën presion.
  • Të kenë patent shofer.
  • Kandidatët me përvojë pune kanë përparësi.

Kandidatët e interesuar t'i dërgojnë CV-të e tyre në:
E mail: info@gentipharm.com

Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising