Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknik I Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchendaiser (4)

Teknik I Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchendaiser (4)

Information

Publish Date

10.10.2018

End Date

20.10.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

“Agrokor Sh.P.K”

Shpall Konkurs per vende te lira pune ne  keto pozita:

 1. Teknik I Makinave (2)
 2. Supervisor (2)
 3. Komercialist (3)
 4. Merchendaiser (4)

Orari I plot.
Data per aplikim nga: 10.10.2018 deri me 20.10.2018.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacioni I shkarkuar dhe I mbushur se bashku me Cv  dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike logjistika@agrokor-ks.com

Per te gjitha pozitat meren parasysh dhe shqyrtohen Cv e kandidateve qe kan se paku 1 vjet pervoj pune ne lemin e ngjajshme.

Per pozitat 2,3 dhe 4 kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

Shkolim I mesem I domosdoshem,diploma universitare e preferuar.

Detyrat dhe pergjegjsit:

Per poziten Teknik I Makinave.-Ben mirmbajtjen dhe pergaditjen e makinave,

 • Kontrollon cilsin dhe punen e stafit qe ka ne bashkpunim
 • Ben mirmbajtjen,pergaditjen dhe percjelljen e punes se makinave
 • Raporton ne baza ditore tek drejtuesi Teknik,Etj

Per poziten Supervisor

 • Vizita te regullta ne teren ne pikat egzistuese dhe ato te reja,
 • Analizon,Mbikqyr dhe Drejton grupin e tij drejt targeteve te kompanis (pozicionimet,cmimet,shitjet,promocionet Etj),
 • Raporton ne baz ditore tek departamenit I shitjes,
 • Realizon detyra te tjera sipas kerkeses se departamenitit te shitjes Etj,

Per poziten Komercialist

 • Vizitat te regullta sipas routes ditore tek klientet egzistues,
 • Identifikimi dhe fillimi I bashkpunimit me klient tjer,
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanis,
 • Percjellja e konkurences ne treg,
 • Prezanton risit dhe qendrimet e kompanis,
 • Raporton ne baza ditore tek departamenti shitjes,Etj

Per poziten Merchendaiser

 • Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
 • Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising