Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Java, Python, Scala (Spark Programing), BigData ecosystems, Hadoop (Cloudera, Hortonworks, EMR, Dataproc) (10)

Java, Python, Scala (Spark Programing), BigData ecosystems, Hadoop (Cloudera, Hortonworks, EMR, Dataproc) (10)

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

22.10.2018

Categories

IT & Dizajn | Programer

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një Kompani Zvicerane rekrutimin e stafit për pozitat:

Java, Python, Scala (Spark Programing), BigData ecosystems, Hadoop (10)

Keni njohuri në Java, dhe ne njërën nga gjuhet tjera programuese, ne ju inkurajojmë te aplikoni ne pozitat e larte cekura, sepse është një mundësi shumë e mirë punësim afatgjatë dhe ju mund te jeni pjese e tregut ndërkombëtar.

Kushtet:

  • E obliguar përvoja e punës në Java (pasi shumica e Hadoop është në Java)
  • Njohuri në Python, Scala (elementare), si dhe BigData ecosystems si Hadoop (Cloudera, Hortonworks, EMR, Dataproc) dhe Elasticsearch
  • Te keni njohuri ne Data Science dhe te njihni NumPY, SciPy ose Pandas
  • Te keni njohuri per Machine Learning TensorFlow

Çfare ju pret:

  • Fillimisht puna do te kryhet prej shtëpie
  • Angazhimi i punës afatgjatë
  • Kushte te mire pune
  • Paga shume e mire
  • E obligueshme njohja e gjuhës angleze

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

Po ashtu keni ndonje pune qe keni kryer apo nje portfolio tuaj mos hezitoni te na dergoni, ne do ju jemi mirenjohes dhe do keni me shume mundesi per punesimin tuaj.

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin e stafit dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co

(Ju lutemi te cekni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 22.10.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising