Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Agjent Shitje

Agjent Shitje

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

18.10.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

N.T Liridoni shpall konkurs për pozitën: Agjent Shitje-Prishtinë
Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellëkonkurrencën nëtreg;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
 • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë diplomë universitare (e preferueshme);
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencënë të njëjtin profil pune;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësipër të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil.

CV-të tuaja mund t’i dërgoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com, të ceket në Cv pozita dhe vendi për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 18.10.2018. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising