Log in
X

Company Name

MECATYP-KS

Phone Number

0290 324 776 & 049 325 777

Company Place

Ferizaj

Mekanik me përvojë pune në makinerin TORNOS DECO

Mekanik me përvojë pune në makinerin TORNOS DECO

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

08.11.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Ferizaj

Job Description

MECATYP-KS

Adresa: Prishtinë – Shkup p.n
70000 Ferizaj – Kosovë
Tel: 0290 324 776
Cel: 049 325 777
Email: sales@mecatyp.ch
Web: www.mecatypks.com

08.10.2018

K O N K U R S

MECATYP-KS është kompani Prodhuese e cila si aktivitet kryesorë ka prodhimin e pjesëve mekanike të mekanikës precize, prodhimi i saj është i destinuar kryesisht për tregun Evropian.

MECATYP-KS me seli në Ferizaj shpall konkurs për këtë pozitë të punës:

Një Mekanik me përvojë pune në makinerin TORNOS DECO

Detyrat dhe përgjegjësit:

  • Të dijë programin e sowfterit TB-DECO
  • Montim të veglave
  • Përgaditje të makinës
  • Fleksibil në orar të punës
  • Të jetë i gatshëm të punoj në tre ndërrime

Mënyra e aplikimit: të gjithë kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV-të ne këtë email adresë: sales@mecatyp.ch.

Expired

Share

Advertising