Log in
X

Company Name

Wurth Kosova Sh.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Serviser për Pajisje Elektro-Mekanike dhe Pneumatike

Serviser për Pajisje Elektro-Mekanike dhe Pneumatike

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

20.10.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising