Log in
X

Company Name

Echo-Med

Phone Number

044 255 892 & 044 255 893

Company Place

Prishtinë

Laborante ose bachelor laborante (femër)

Laborante ose bachelor laborante (femër)

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

22.10.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S

Për plotësim të vendit të punës

Tituli i vendit të punës: Laborante ose bachelor laborante (femër)

Vendi i punës: “Echo-Med”, Prishtine

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen punët reth përgatijes së pacientit për analiza sipas kërkesës, 
  Përgati aparatet për funksionim për analiza, 
  Hapja, mbajta dhe udhëheqja e kartotekës së analizës për pacientët 
  Bënë regjistrimin e pacientëve për analiza, 
 • Kryeje te gjitha procedurat dhe detyrat e deleguara dhe kujdeset për një ambient të sigurtë për të   gjithë, pra pacientet dhe koleget
  Bën aplikimin e të gjitha procedurave të nevojshme të cilat ja përcakton Biokimisti.

Kualifikimi :

 • Shkolla e mesme e mjekësisë ose bachelor laborante.

Laborantja: 

 • Stazhi praktikës I kryer, të ketë aftësi dhe cilësi për të bartë përgjegjësi në orar të plotë pa kufizime dhe pengesa ligjore, komunikim të mirë në shoqëri.

Kandidatet e interesuara mund të lajmerohen në numrat kontaktues 044 255 892 ose 044 255 893 për intervistë. 

Expired

Share

Advertising