Log in
X

Company Name

Roof Group Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MENAXHER/E TË SHITJES

MENAXHER/E TË SHITJES

Information

Publish Date

08.10.2018

End Date

22.10.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE


Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitën e hapur si:

MENAXHER/E TË SHITJES 👩‍💼në sektorin e patundshmërive.

CV mund të dërgohen në: info.roofgroup@gmail.com


Konkursi mbet i hapur deri me 22.10.2018

Expired

Share

Advertising