Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

044637637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e i/e administrates

Zyrtar/e i/e administrates

Information

Publish Date

05.10.2018

End Date

14.10.2018

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Baruti Group SHPK me seli në Prishtinë, shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

1.Zyrtar/e i administrates  (Prishtinë):

Pershkrimi i punes:

Detyrat:
     • Organizon dhe mirëmban dosjet dhe të dhënat financiare
     • Përpilimi i raporteve të ndryshme financiare, sipas kërkesës së mbikqyrësit
     • Përgjegjës për pagesa të kompanisë
     • Përgatitë raporte financiare javore, mujore dhe vjetore
     • Kontrollon të ardhurat  dhe shpenzimet
     • Përgatitë raporte javore te llogarive te arketueshme dhe te pagueshme
     • Kontrollon të ardhurat, shpenzimet dhe qarkullimet bankare

Kualifikimet:

     • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
     • Preferohet të ketë 1 vite përvoje pune në lami të ngjashme
     • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa 
     • Të jetë person i besueshëm
     • I/e aftë të punojë në ekip dhe për ekip nen stres dhe presion
     • Vetëiniciator/e
     • Aftësi të mira organizimi, komunikuese dhe planifikuese
     • Njohuri kompetente të MS Word, Excel dhe sistemit financiar Quick books (e obligueshme)
     • Aftësi që të punojë në ekip si dhe në mënyrë të pavarur
     • Aftësi për të punuar në një mjedis me diversitet programor. 

Paga e negociueshme.

Tjera

  • Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe një foto tuaj dhe referencat në email info@barutigroup.com , Ju lutemi shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising