Log in
X

Company Name

Golden Hotel

Phone Number

045 622 005

Company Place

Prishtinë

Kuzhinjer

Kuzhinjer

Information

Publish Date

03.10.2018

End Date

17.10.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Golden Hotel" shpall konkurs per:

Kuzhinjer

Kushtet:

- Kuzhinjeri duhet te kete pervoje pune,
-
Kuzhinjeri duhet të jetë kreativ në punë dhe fleksibil ne orar.

Te gjithe te interesuarit te lajmerohen ne kete numer: 045 622 005.

Email: info@goldenhotel.biz

Afati i fundit per Aplikim: 17 Tetor 2018.

Expired

Share

Advertising