Log in
X

Company Name

Albaelettrica Kosova sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes

Agjent të shitjes

Information

Publish Date

04.10.2018

End Date

18.10.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description


Konkurs për punë

Kompania Albaelettrica Kosova shpk shpall konkurs për pranim në punë të një agjenti të shitjes për brendin e njohur Milwaukee.

Detyrat dhe përgjegjësit

 • Njohuri per brendin Milwaukee (power tools) dhe produkteve te tij perben perparesi.
 • Dallimet mes brendit Milwaukee dhe brendëve tjera ne lidhje me veglat te punes elektrike/bateri.
 • Përparësit e veglave Milwaukee ndaj veglave tjera
 • Të ketë përvojë pune të shitjes ne terren.
 • Të posedoj aftësi të mira interpersonale dhe te mbaj mardhenie me klient.
 • Të ketë fleksibilitet dhe i përgatitur për punë
 • Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mire i tregut.
 • Të ketë iniciativë shitëse dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në aplikacionet e MS Office.
 • Të posedoj patent shoferi për kategorin B.
 • Te ket njohuri te mira te gjuhes Angleze.

Të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e përmendura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën elektronike në: infokosova@albaelettrica.al

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën e aplikimit.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëpërmendura do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising