Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i pikës së derivateve, Puntore pompe (4)

Menaxher/e i pikës së derivateve, Puntore pompe (4)

Information

Publish Date

03.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Ferizaj

Job Description

Petrol Company me seli ne Fushe Kosove shpall konkurs per :

Menaxher/e i pikës së derivateve Ferizaj --   1 pozitë
Puntore pompe per piken ne Bresje dhe ne Fushe Kosove -  4 pozita

Kualifikimet arsimore dhe përvoja:

  • Diplomë universitare, Fakulteti ekonomik, juridik ose të ngjashme,
  • Të ketë përvojë pune në detyra të ngjashme së paku 2 vite,
  • Të ketë aftësi menaxheriale dhe aftësi pune në grup, aftësi të mira komunikimi, mëvetësi të shkallës së lartë dhe të ketë shkallë të lartë të iniciativës,
  • Njohja e punës me kompjuter dhe posedimi i patentë shoferit .

Te gjithe te interesuarit të dergojne CV-të e tyre në email adresën arbresha.blakaj@petrolcompany.biz ose te lajmërohen ne numrin kontaktues 038 601 057 ose 038 601 059

Konkursi mbetet i hapur deri më 15.10.2018

Expired

Share

Advertising