Log in
X

Company Name

Diakonie Kosova

Phone Number

028 535 620

Company Place

Mitrovicë

Koordinator/e

Koordinator/e

Information

Publish Date

02.10.2018

End Date

17.10.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Kosova

Ri shpall Konkurs:

Pozita: Koordinator/e

Vendi i punës: Mitrovicë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare
 • Përvojë pune / OJQ – e preferueshme
 • Gjuha Gjermane obligative (në të folur dhe në të shkruar rrjedhshëm)
 • Gjuha Angleze – e preferueshme
 • Aftësi të mira në perdorimin e kompjuterit (Word, Excel, Power point, Outlook)
 • Patent shofer

Përgjegjësitë:

 • Shkruarja e projekt propozimeve
 • Punë në teren
 • Riathdhesimi i të kthyerve
 • Raportime tek donatorët , menaxhmenti , bordi
 • Pregatitja e ndihmave për të riatdhesuarit
 • Komunikimi me departamente të ndryshme nga Gjermania për të riatdhesuarit
 • Përkthime Gjermanisht Shqip dhe anasjelltas    

Diakonie Kosova ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe    mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosoves.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbeshtetese (diploma, çertifikata trajnimi, referenca ).

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Afati i fundit për aplikim është deri me: 17.10.2018

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën : Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice, Tel: 028 535 620

Personat kontaktues: Fuad Kasumi dhe Arbnor Xhemajli

Aplikacionet mund ti dergoni edhe në adresen elektronike: administration@dtc-kosova.com

Expired

Share

Advertising