Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Kontus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv m/f (6)

Shitës Ambulantiv m/f (6)

Information

Publish Date

01.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shitës Ambulantiv (femra) (3)
Shitës Ambulantiv (meshkuj) (3)


Kushtet e Kërkuara:

  • Përvojë në fushën relevante (shitje)
  • Posedimi I patent shoferit të kategorisë B
  • Shkollim të mesëm (preferohet për shitës ambulantiv)
  • Edukim universitar (është përparësi )
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Fleksibil

Kushtet e Ofruara:

  • Ambient motivues I punës
  • Pagë inkurajuese

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-të e tyre në emailat:

fitim.pergjegjaj@selmans.net, konuts@selmans.net
Tel: +377 45 614 296

Të interesuarit duhet të aplikojnë deri më datë 15 Tetor 2018

Expired

Share

Advertising