Log in
X

Company Name

P&M Services LLC

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Customer Relationship Specialist (Specialist i/e Marrëdhënieve me Klientin) ne gjuhen GJERMANE, Web Shop Content Specialist (Specialist i/e Përmbajtjes së Web Shop-it)

Customer Relationship Specialist (Specialist i/e Marrëdhënieve me Klientin) ne gjuhen GJERMANE, Web Shop Content Specialist (Specialist i/e Përmbajtjes së Web Shop-it)

Information

Publish Date

01.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

| Të tjera... | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

P&M Services LLC është kompani që ofron shërbime profesionale në fushën "shërbimi dhe kujdesi ndaj klientëve". Me zyre qëndrore në Prishtinë, P&M Services LLC shërben klientë të ndryshëm në gjith Evropen sidomos në: Zvicër, Gjermani, Francë, Holand dhe Belgjikë.

Përshkrimi:

P&M Services LLC kërkon të punësojë personel në pozitat:

 1. Customer Relationship Specialist (Specialist i/e Marrëdhënieve me Klientin) ne gjuhen GJERMANE - Prishtinë
 2. Web Shop Content Specialist (Specialist i/e Përmbajtjes së Web Shop-it)

Detyrat:

Përgjegjësite kryesore:

Të përmbushë shërbimet dhe objektivat e kompanis ndaj klientëve. Të përmbushe kërkesat e klientëve për shërbimet e ofruara nga kompania P&M Services LLC, të merret me ankesat e klientëve dhe kërkesat e tjera, të delegojë dhe/ose të bashkëpunojë me departamentet e tjera përkatëse për secilin produkt/shërbim.

Kualifikimet:

 • Aftësi shumë të mira të komunikimit me shkrim dhe me gojë ne gjuhen GJERMANE;
 • Të vëmendshëm në detaje, me qëllime të përcaktuara
 • Të gatshëm të punojë në grup
 • T`ju përgjigjet telefonatave, në përputhshmëri me treguesit kryesorë të performancës.
 • T'i ofrojë klientit pikat e forta dhe më të mira të produktit
 • Të jetë e/i orientuar drejt klientit duke e vënë atë në qendër të vëmendjes gjatë bisedës
 • Të dëgjojë me kujdes reagimet e klientëve
 • Angazhim maksimal për t'i ofruar klientit shërbim të shkëlqyer
 • Aftësi për të punuar e/i pavarur dhe për t'iu përshtatur një mjedisi në ndryshim.
 • Të gatshëm për të ndihmuar kolegët e tjerë të ekipit për çështje të përditshme dhe/kur janë në vështirësi.
 • Të përdorë me shpejtësi dhe efikasitet programet dhe telefonin në të njëjtën kohë

Kërkesat:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Aftësi në ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të mira me të tjerët
 • Të gatshëm për të udhëtuar dhe marrë pjesë në panaire që mbahen në Zvicer
 • Të jetë i/e motivuar dhe të ketë dëshirë për të punuar në ekip
 • Të gatshëm për të punuar dhe zëvendsuar koleget kur gjinden në pushim
 • Njohuri shumë të mira në programet bazë të kompjuterit
 • Të rrjedhshëm në gjuhen gjermane
 • Përvoja e preferuar: Të ketë eksperiencë të ngjashme pune në ekip

Benefitet:

 • Pagë e priviligjuar ne tregun e Kosovës
 • Puna nuk involvon stresin e outbound dhe shitjen e produkteve
 • Punëtorja ështe e mbrojtur me ligj të punës, përfshire:
 1. pushim 20 dite pune
 2. punë 7 orë në ditë (1 orë pauz)
 3. pushim në festat zyrtare (gjithsej 11)
 4. pushim në vikend
 5. shpenzimet e ushqimit të mbuluara
 • Ambient të këndshëm në zyre
 • Mundësi për tu zhvilluar dhe promovuar profesionalisht

Shënime:

Kandidatët duhet të dorëzojnë:

 • Curriculum Vitae (CV) në email-in e mëposhtëm dhe duhet cekur pozitën për të cilën aplikojnë
 • Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

P&M Services LLC - Prishtinë
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Rr  Major Mehmet Bushi HY 8, Nr. 14
Prishtinë, Kosovë 10000
E-mail: pandmservicespr@gmail.com

Expired

Share

Advertising