Log in
X

Company Name

QUADRAT

Phone Number

049 693 333

Company Place

Prishtinë

Prezentuese (shitese) (2)

Prezentuese (shitese) (2)

Information

Publish Date

01.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

QUADRAT hap konkurs ne sektorin e shitjes dhe ofertave per keto pozita: Prezentuese (shitese) – 2 persona

Për pozitën kandidatja duhet t’i plotësoj këto kushte:

  • Te ket aftesi komunikative,
  • Te jet I gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball CityGRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI,

ose na kontaktoni ne telefonin: 049 693 333

 

Expired

Share

Advertising