Log in
X

Company Name

QUADRAT

Phone Number

049 693 333

Company Place

Prishtinë

Arkitetke (2)

Arkitetke (2)

Information

Publish Date

01.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

QUADRAT hap konkurs ne sektorin e shitjes dhe ofertave per keto pozita: Arkitetke (ose student e arkitetures, dizajnit te mbrendshem) – 2 persona

Për pozitën kandidati-ja duhet t’i plotësoj këto kushte:

  • Te ket aftesi komunikative,
  • Te njoh programet basice per pregaditjen e ofertave
  • Te posdeoj patent shofer,
  • Te jet I gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu  ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball CityGRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI,

ose na kontaktoni ne telefonin: 049 693 333

Expired

Share

Advertising