Log in
X

Company Name

A DISTRIBUTION Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues Mjekësorë

Përfaqësues Mjekësorë

Information

Publish Date

01.10.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Drenas | Lipjan | Mitrovicë | Obiliq | Podujevë | Prishtinë | Shtime | Skenderaj | Vushtrri

Job Description

K o n k u r s   P u n e 

Pozita: Përfaqësues Mjekësorë

A Distribution me seli ne Prishtine

Kompania A Distribution është përfaqësuese e disa produkteve shëndetësore (suplimenteve) për Kosove dhe Shqipëri.

Vend i lirë pune për pozitën: Përfaqësues Mjekësorë

Qytetet ne të cilat do te behet marketingu: 

Prishtine, Lipjan, Shtime, Obiliq, Podujeve, Vushtrri, Mitrovice, Skenderaj, Drenas.

Kandidati duhet te plotësoj këto kushte:

  1. Përvojë pune ( minimum 2vite)
  2. Te posedoj patentë shofer (kategoria B)
  3. Te jete komunikativ dhe te jetë i afte te mbaj kontakte te vazhdueshme me personel mjekësor.

Cv mund ti dërgoni ne email: adistributionn@gmail.com

Stafi ynë do të bëjë përzgjedhjen e kandidatëve.

Expired

Share

Advertising