Log in
X

Company Name

FARMASI

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher Shitjesh për Kosovën

Menaxher Shitjesh për Kosovën

Information

Publish Date

30.09.2018

End Date

15.10.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Farmasi kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh për Kosovën. (Femer/Mashkull)

Përgjegjësitë janë:

 • Të sjellë rritjetë qëndrueshmetë shitjevenë Kosovë
 • Planifikim dhe ekzekutim I planit të shitjeve dhe aktiviteteve në terren
 • Komunikimi, trajnimi dhe drejtimi i anëtarëve të Farmasi
 • Trajnimi dhe menaxhimi I skuadrës së shitjeve
 • Matja dhe ndjekja e elementëve të performances së skuadrës së shitjeve
 • Përgatitja e materialeve dhe dokumentacionit të shitjeve
 • Përfaqëson vlerat, principet dhe praktikat në terren të Farmasi
 • Përgatit raportet javore, mujore, tremujore dhe vjetore të shitjeve duke raportuar në drejtorët e Farmasi Adriatik.

Kriteret për kandidatët:

 • Preferohettë paktëntrevjeteksperiencë në shitje, menaxhimosefushatë ngjashme
 • Eksperienca në Multi – level Marketing është prioritet
 • Aftësi drejtuese të shkëlqyera ( këshillim, trajnim, motivim)
 • I/E orientuar drejt rezultateve dhe motivues për skuadrën e shitjeve
 • Njohuri të gjuhës Angeleze
 • Njohuri kompjuterike
 • Të ketë patent shofer kategoria B
 • Person me integritet të lartë

Ne ofrojmë pakëtë shpërblyese konkurente në treg. Kandidatët (F/M) e interesuar mund të aplikojnë deri më datë 15 Tetor 2018, duke dërguar CV e tyre në adresën hr@farmasi.com.al dhe të vendosin në subjektin e emailit titullin MENAXHER SHITJESH KOSOVE

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising