Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Video Montazher

Video Montazher

Information

Publish Date

28.09.2018

End Date

11.10.2018

Categories

Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA:                            Video Montazher

REFERENCA:                     MC-031-18

QYTETI:                            Prishtinë

Mercurius Consultingështë kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipitdhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit / motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjesse stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë,Produksionpër media, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Video Montazher, të cilët kanë ambicie dhe aftësi për ta zhvilluar veten ne Drejtor kreativ.                                    

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëj editimin e videove të shkurtra me një ritëm të shpejt, duke përdorur aplikacioninAdobe Premiere.
 • Të bëj prerjet përfundimtare, animimin e grafikave sipas nevojës dhe korrigjimin e ngjyrave.
 • Të bashkëpunoj ngushte me ekipin e producentëve në lidhje me projektet dhe të merr vendime për redaktimin e përmbajtjes.
 • Të jetë i aftë të komunikojdrejtpërdrejtë me klientët për t’i marr udhëzimet/komentet për projektet në të cilat ështëi angazhuar.
 • Të krijoj grafika dhe animacione moderne e kreative.
 • Të jetë shumë i kualifikuar për editimin e videove.
 • Të jetë mjaft i kualifikuar në Adobe Premiere Pro, AfterEffects, Photoshop. Njohuria për aplikacione të tjera qëkryejnë funksione te njëjtajanë te pranueshme, si p.sh. Final Cut Pro, Apple Motion, DaVinci etj.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet studime bachelor.
 • Së paku 1-3 vite përvojë pune në fushën relevante.
 • Aftësi të shkëlqyeshme ne miksimin e audiove dhe modifikimin e muzikës.
 • Përparësi nëse ka përvojë pune në 3D.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Aftësi për të kryer dy apo më shumë detyra në të njëjtën kohë.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i pavarur dhe në grup, si dhe për t’i kryer punët në afat.

OFERTA:

 • Orar i plotë.
 • Pagë atraktive.
 • Mundësi për t’u avancuar në pozitën e Drejtorit kreativ.
 • Mundësi për të punuar me super brende vendore e botërore dhe me një ekip fantastik e kreativ.

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 11.10.2018.Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Expired

Share

Advertising