Log in
X

Company Name

a&o Holding GmbH

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të rezervimeve – Service Center & Groups

Agjent/e të rezervimeve – Service Center & Groups

Information

Publish Date

27.09.2018

End Date

11.10.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Agjent/e të rezervimeve – Service Center & Groups

Nga tani – Në orar të plotë – në Prishtinë

Në vitin e 18 të biznesit, a&o ka arritur të ketë 33 lokacione në 21 qytete dhe është bërë kështu një nga hostelet më të mëdha në Evropë. Synimi i kompanisë sonë është që t’ia mundësojmë të gjithëve që të udhëtojnë në qytete evropiane me çmime të volitshme. Hapja e lokacioneve të reja dhe modernizimi i ndërtesave ekzistuese janë pjesë e dëtyrave tona të përditshme. Menaxhmenti i lokacioneve tona mbështetet nga kryeqendra në Berlin të Gjermanisë në fushat teknologji e informacioneve, rezervim, qendër e shërbimit, financa, burimet njerzore, marketing si dhe shitje, në mënyrë që t’i bëjmë të dukshme vlerat tona të kompanisë. a & o: Kjo është e sinqertë, simpatike dhe gjithnjë më shumë për paratë.  

Ne i kushtojmë shumë rëndësi trajtimit të drejtë, shoqëror dhe të përgjegjshëm me njëri-tjetrin. Hierarkia të sheshtë dhe hapësira për të integruar idetë dhe kritikat e secilit janë baza me të cilen kemi mundur të jemi së bashku të suksesshem në një mjedis pune i cili është i formuar nga dinamika, rritja dhe inovacioni. Argëtimi është poashtu pjesë e rëndësishme e kompanisë sonë. Kandidatet pa pervojë pune ose dije të ngjashme janë poashtu të mirëseardhur që të aplikojnë.

DETYRAT E TUA:

 • Departamentent qendra e shërbimit si dhe rezervimet grupore do të jenë sferat tuaja të ndikimit
 • Vetëm detyra në ambient Inbound
 • Ti pranon dhe koordinon kerkesat për rezervim
 • Ti këshillon dhe të kujdesesh për klientet tanë nëpërmjet telefonit dhe emailit
 • Kërkesat e mysafirëve i shqyrton dhe në bashkëpunim me tërë ekipin
 • Ti mbështet recepsionistët tanë në rast të pyetjeve rreth rezervimeve

PROFILI YTË:

 • Ballafaqimi me klientët tanë të jep kënaqësi
 • Ti posedon një paraqitje të ngrohtë si dhe sjellje të shkëlqyeshme dhe të orientuar drejt klientit
 • Ti punon dhe mendon në favor të kompanisë, i pavarur, i përgjegjshëm dhe në mënyrë të besueshme
 • Ti posedon një kuptim të shpejtë, je rezistent ndaj stresit dhe ke aftësi për të punuar në ekip· Shërbimi 24/7 është një ndryshim i mirëpritur
 • Ti ke njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze (B2) në të folur si dhe në të shkruar

OFRERTA JONË:

 • Të pret një punë emocionuese dhe e përgjegjshme në një nga kompanitë më inovative të hosteleve në industrinë e udhëtimit.
 • Mund të mbështetesh në paga të mira dhe shërbime të veçanta.
 • Ti merr trajnime intensive të brendshme për stërvitje dhe ke mundësi të mëtejshme arsimore
 • Ti gëzon një mjedis pune të orientuar drejt ekipit me shumë hapësirë për zbatimin e ideve tua
 • Një pajisje moderne teknike për punën më të mirë të mundshme është e sigurt.
 • Ne të japim mundësi zhvillimi dhe promovimi afatgjatë
 • Ti përfiton nga programi ynë tërheqës për përfitimet të punonjësve, ndër të tjera netë pa pagesë

A të kemi bërë kurioz?

Gëzohem për aplikimin tënd e cila përbëhët nga CV-ja si dhe specifikimi i idesë tënde rreth pageses dhe daten prej së ciles mund të fillosh punën vetëm me e-mail tek:

Personi i kontaktit:       Jeannine Wilde

Human Resources Manager

a&o Service Center Pristina GmbH

email: jobs@aohostels.com

webfaqja: www.aohostels.com

Expired

Share

Advertising