Log in
X

Company Name

O.T Capital

Phone Number

+38349365160

Company Place

Prishtinë

Account Manager / Buchhalter

Account Manager / Buchhalter

Information

Publish Date

26.09.2018

End Date

26.10.2018

Contact Person

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Një kompani ndërkombëtare e investimeve me seli në Prishtinë dëshiron njerëzit gjermanë.

Account Manager

KËRKESAT:

Përvoja në shitje është përparësi,

 • Aftësitë e mira gjermane në të folur dhe të shkruar,
 • Aftesi te mira komunikimi,
 • Fleksibiliteti, puna ekipore.

Ne ofrojme:

 • Punë me orar të plotë,
 • Ju merrni një shpërblim fiks dhe të lartë,
 • Ditët e punës të hënën - të premten

Të gjitha aplikacionet / CV në gjermanisht ju lutemi dërgoni në: hr.ot.capital@gmail.com

Për pyetje të tjera ju lutemi na telefononi në: +38349365160

O.T Capital Team

Eine internationale Investmentgesellschaft mit Sitz in Pristina will deutschsprachige Menschen.

Buchhalter

ANFRAGEN:

 • Erfahrung im Verkauf ist von Vorteil,
 • Gute Deutschkenntnisse in Wort und Schrift,
 • Gute Kommunikationsfähigkeiten,
 • Flexibilität, Teamarbeit.

Wir bieten:

 • Vollzeitbeschäftigung,
 • Du bekommst einen festen und hohen Bonus,

Alle Bewerbungen / Lebensläufe in Deutsch senden Sie bitte an: hr.ot.capital@gmail.com

Für weitere Fragen rufen Sie uns bitte an: +38349365160

Wir freuen uns auf Ihren Lebenslauf!

O.T Capital Team

Expired

Share

Advertising