Log in
X

Company Name

PURELLO

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e tregetar

Agjentë/e tregetar

Information

Publish Date

09.10.2018

End Date

12.10.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

PURELLO

Kerkon bashkepunetorë/e per gjithe territorin e Kosoves

Pozita: Agjentë/e tregetar

Kushtet per aplikantë/e:

  • Se paku shkolla e mesme e mbaruar
  • Aftesi dhe shkathtesi komunikuese
  • Veture personale dhe patent shofer
  • Mosha e deshiruar 19-45 vjet
  • Perparesi punesimi per çiftet dhe aplikantet qe kane mbaruar ose jane ne studime drejtimi Mjekesi.

Per kandidatet e pranuar:

  • Trajnime profesionale ne lemin e shitjes dhe marketingut
  • Trajnime profesionale gjithashtu ne vende te ndryshme boterore nga njohes eminent ne fushen e shitjes dhe marketingut
  • Pagese fikse mujore dhe bonuse te tjera shtese.

Kandidatet duhet t’i dergojne CV-te, e tyre ne email adresen; aplikotani.kos@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 12.10.2018

Expired

Share

Advertising