Log in
X

Company Name

Advanced FUE Clinic Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxhere Marketingu

Menaxhere Marketingu

Information

Publish Date

25.09.2018

End Date

25.10.2018

Categories

| Menaxher | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Advanced FUE Clinic Prishtina kerkon te punesoje nje Menaxhere Marketingu e cila te kete keto vecori:

  • Te kete perfunduar studimet e larta
  • Te kete astesi te mira komunikuese dhe organizuese
  • Te zoteroje nje gjuhe te huaj anglisht (preferohet turqisht)

Personat e interesuar mund te dergojne cv e tyre prane adrese se email: advanced.hairclinics.prishtina@gmail.com

Expired

Share

Advertising