Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

PERFAQESUES MJEKESOR

PERFAQESUES MJEKESOR

Information

Publish Date

20.09.2018

End Date

20.10.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gama Europharm sh.p.k kerkon te shtoje stafin me punonjes per perfaqesi mjekesore .

POZICIONET E PUNES:

PERFAQESUES MJEKESOR: 1 pozicion    

Kandidatet PER PERFAQESUES MJEKESOR duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

  • Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi apo shkollen e mesme te mjeksise .
  • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
  • Te posedojne patent shofer

DETYRAT E PUNES

  • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
  • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me personelin mjekësor;
  • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

Expired

Share

Advertising