Log in
X

Company Name

PRO AQUA

Phone Number

045 441 999

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes direkte (20)

Agjent të shitjes direkte (20)

Information

Publish Date

14.09.2018

End Date

30.09.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Inovative Gjermane PRO AQUA me seli ne Prishtine

Nr Kontaktues: 045 441 999

 Shpall konkurs për: - Agjent të shitjes direkte (20 Pozita)

Kualifikimet:
* Të kenë njohuri si agjent shitje apo të ngjashme ,
* Patent shoferin,
* Kanditatet preferohet te kene veture personale,
* Të kenë aftësi të mira komunikuese,
* Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme,
* Përparsi kanë qiftet,
* Të përzgjedhurve u mundësohen trajnime profesionale dhe udhetime jasht vendit,
* Pagesa me standarde europiane,+ Bonuse extra (Ne kompanine tone
pagen dhe orarin e punes e percaktoni ju).

Konkursi vlen 14 dite.

Te interesuarit të dergojnë: CV-te ne e-mail adresen: amardgroup.ks@gmail.com ose dergo sms (Emrin dhe Mbiemrin) ne 045 441 999, ne ju kontaktojm per detajet tjera.

Adresa: Lagjja Hajvali ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising